Zapraszamy w dniach 10-19 lutego 2023
Menu I Kolacja degustacyjna 6 daniowa z butelką wina
Przystawka :
Małże św. Jakuba z sosem z omułek i natką pietruszki
Vol-au-vent nadziewany musem łososiowym z sosem limonkowym na mixe sałat
Danie główne
Zupa krem pomidorowy z grzanką i listkiem bazylii
Grillowany kurczak kukurydziany w szynce parmeńskiej w sosie cytrynowo imbirowym, ziemniaczanym puree i kalafiorem romanesco
Deser
Mus z białej czekolady podany z gorącymi malinami i listkiem mięty
Trufla czekoladowa z figami marynowanymi w chili
Cena 150 zł/os
Menu II Kolacja 4 daniowa z lampką prossecco
Przystawka :
Vol-au-vent nadziewany musem łososiowym z sosem limonkowym na mixe sałat
Danie główne
Zupa krem pomidorowy z grzanką i listkiem bazylii
Grillowany kurczak kukurydziany w szynce parmeńskiej w sosie cytrynowo imbirowym, ziemniaczanym puree i kalafiorem romanesco
Deser
Trufla czekoladowa z figami marynowanymi w chili
Cena 100 zł/osoba
Prosimy o wcześniejszą telefoniczną rezerwację stolików: 12 378 47 27, 665 855 729