Weather: 11 °C
Local time: 16/10/2019 03:50
  • pl
  • en
  • uk
  • pl
  • en
  • uk

Дослоньце 56, 32-222 Раславице

40 минут от сердца Кракова

Image

Smacznie w Dosłońcu. Mikołaj Rey lokalnie – kura zielononóżka.

Rozpoczęcie wyjątkowego cyklu spotkań

23 marca w Hotelu Mercure Dosłońce Racławice Conference&SPA odbył się niezwykły live cooking z Mikołajem Reyem, który zaprezentował danie z kury zielononóżki od Stowarzyszenia Proszowickich Hodowców Gołębi Rasowych i Drobnego Inwentarza. Zobaczcie sami materiał wideo z tego wydarzenia.

Hotel Mercure Dosłońce SPA we współpracy z wybitnym kreatorem smaków Mikołajem Reyem rozpoczynają cykl spotkań – Gotowanie z Reyem. W oparciu o lokalne produkty staramy się pokazać bogactwo naszego regionu i okolic. Najbliższe spotkanie już w sobotę 4 maja!

Leave a Comment

Your email address will not be published.*